пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

Сайти, якими варто користуватися і які варто відвідувати якнайчастіше

Останнім часом спостерігається тенденція до монополізації на ринку інтернет-послуг, якщо їх так можна окреслити. Google це пошук і новини, Facebook це комунікація та новини, YouTube це відео, новини та розваги, Wikipedia - це навчальний процес. Здається, що і більше не потрібно - цих потужних сервісів достатньо, аби отримувати повноцінну інформацію із зовнішнього світу.

Але мені так не здається. Тому склав перелік сайтів, які відвідую майже щодня і раджу відвідувати всім україцям, які хочуть долучитися до розвитку нашого сегменту Інтернет і України загалом.

ridna.ua - як написано на головній сторінці - "світоглядний портал". Як зазначено у розділі "Про нас" - "Рідна країна" - це перший в Україні окремий культурологічний портал, який об’єднує різноманітні напрямки гуманітарної сфери. Він задумувався як своєрідний Інтернет-посібник для людей, що допоможе їм відкрити Україну та вийти за межі формальних знань про неї. Саме тому ми позиціонуємо себе не лише як культурологічний, а більше як світоглядний портал. 
Згідно з описом, кожного дня можна ознайомлюватисяз українськими новинами, але не лише політичного або економічного характеру. Великий наголос зроблено на українських традиціях, які у формі календаря щодня подаються на головну сторінку. Також можна щодня дізнаватися про цей день в історії - що сьогодні відбулося і яка видатна особа народилася тощо. Унікальність порталу полягає в тому, що кожен охочий може надіслати свою новину. 

watcher.com.ua Watcher – видання про інтернет-бізнес в Україні та маркетинг в соціальних медіа. Нас читають тисячі українських фахівців в сфері інтернет-бізнесу. Щодня ми пишемо про найцікавіші події в українському інтернеті, аналізуємо їх, розповідаємо про тенденції.
Watcher дає можливість висловити думку всім учасникам ринку. То ж якщо ви вирішили написати статтю про тонкощі просування брендів у Facebook, чи як зробити популярним українського політика завдяки інтернету або ж знаєте, який інструмент інтернет-реклами для малого та середнього бізнесу є найефективнішим – пишіть нам. Ваш матеріал зможе прочитати одразу весь ринок.

Дуже цікавий блог, професійно зроблений і професійно та цікаво наповнюваний. Все про Інтернет і все, що з ним пов'язане.

hurtom.com Це сайт підтримки всього українського. Українська музика, книги, озвучені фільми, новини і багато, багато чого іншого...

Gazeta.ua - Останні новини дня Україна та світу. Як на мене - приємний інтерфейс та актуальні новини. Відвідую часту цей ресурс.

Tyzhden.ua - Колись читав паперову версію журналу, зараз його електронну версію. Дуже об’єктивні новини. Особливо подобається розділ "Історія". Також цікаві статті про Україну англійською мовою.

24tv.ua - інтернет-сторінка телеканалу новин 24. Завжди актуальні новини України та світу. Є можливість переглядати он-лайн. Дуже часто відвідую цей сайт!



Далі буде...

 


Немає коментарів:

Дописати коментар